Trabalíades, josep l. badal

josep l. badal

 

NOVEL·LES EN TRES LÍNIES de FÈLIX FENEOUT

Margarito Prudy, soldat ras de l’exèrcit espanyol, ha mort un coronavirus d’un tret encertat. La senyora Queta Manya, que en aquell moment transportava el virus a la base del crani, ha mort a l’instant. Danys col·laterals.

 

****************************** 

El Coronavirus interposa una demanda judicial a la Corona espanyola per usurpació de funcions.

 

****************************** 

Sevilla decreta festiu el 4 d’abril, dia en què els morts per coronavirus a Catalunya superen el nombre de matrícules acabades en 666 a la Comunitat Autònoma de Madrid.

 

****************************** 

Cap dels atropellats pel Covid-19 no ha pogut veure amb claredat la matrícula del govern.

 

****************************** 

El monarca espanyol, preocupat per la mala gestió de la crisi del COVID-19 que està duent a terme el govern Sánchez-Borbón-35, ha fet una trucada. Emocionats, els habitants de Lordosilla de la Reina sacrificaran, durant les festes de la Mare de Déu de Bartolomea de la Dilla, deu bous blancs.

 

****************************** 

Membres de la Guàrdia Civil Española s’han mostrat molt nerviosos. Preguntats, no han sabut respondre.

 

****************************** 

Un home ha caigut d’un balcó al número 11 del carrer d’Alguersuari i Pasqual, a Sabadell. “El confinament m’ha salvat la vida”, ha declarat la senyora Antònia S., des del carrer Salmerón 152, a Terrassa. “Avui pensava passar pel número 11 d’Alguersuari i Pasqual”.

****************************** 

A l’església de Sant Martí de la Llacuna de Sant Pol de Mar, el rector afirma que les icones de Sant Joan Baptista, Sant Pere Pescador i Sant Cristòfol han esternudat, aquesta nit. La Consellera de Sanitat nega que el fet tingui res a veure amb el Covid-19. “És perquè tenen els peus a l’aigua”, ha assegurat. 

 

****************************** 

El jove Jonatan Pujadó, conegut per “Subidón”, ha caigut sis vegades del balcó de casa seva mentre, en companyia de dinou joves més, jugaven a la “mascareta russa”, joc consistent a passar-se una mascareta de protecció sanitària que prèviament havien robat al senyor Iú Porns, de 85 anys.

 

****************************** 

Condemnats a treballs forçats els sanitaris que consideren que la gestió espanyola i catalana de la sanitat pública ha estat nefasta durant els darrers quaranta anys. Diàriament condemnats.

 

****************************** 

El monarca Felip VI ha reconegut un enriquiment il·legal de 8 milions d’euros gràcies a les gestions de la cabra de la legió. Tot seguit ha rebutjat l’herència que pugui rebre de cap remugant, en el futur, i ha recordat que “Torra” rima amb “porra”.

 

****************************** 

Després d’escoltar atentament l’epidemiòleg Oriol Mitjà, el ministre Illa ha decidit mobilitzar la xarxa de Ferrocarrils Españoles contra el coronavirus. Sencera. 

 

****************************** 

Josep L., de 53 anys, ha decidit saltar pel balcó tres vegades seguides durant el transcurs del Telenotícies Migdia del dia 5 d’abril de 2020. Per sort, per sota del balcó no paraven de passar confinats.

 

****************************** 

La Real Academia de la Lengua Española confirma que el coronavirus s’assembla més a un llacet que a una corona. El govern allargarà l’estat d’alarma fins que la nomenclatura mèdica deixi d’estar segrestada per TV3.

 

****************************** 

“El virus pot fer caure homes, partits, governs, fins i tot Déu. Però mai no farà caure el crucifix ni la bandera”, ha declarat en castellà l’arquebisbe de León don Sorayo Marcheña de Ardoraguirre.

 

****************************** 

Un home de Leganés mata una dona de 63 anys a la cua del supermercat. Sembla que la dona li havia petat al davant a menys d’un metre i mig. “Efectivament, el virus es desplaça amb facilitat per l’aire”, ha afirmat el coronel Carmelo Polo, de la brigada de violència de gènere.

 

****************************** 

El virus del COVID-19 no detura els detractors de l’obra de Josep Carner. “Qualsevol altre autor europeu hauria sobreviscut a un virus així. Carner, en canvi, no el sobreviurà mai, per domini de la forma que tingui.” L’intel·lectual de torn ha afegit “ehem” i ha insistit.

 

****************************** 

El màxim dirigent del partit VOX, preocupat per l’augment de la natalitat entre independentistes i immigrants il·legals conseqüent al confinament, s’ha comprat una segona pistola. Pensa batejar-la amb el nom de “Carmen”. 

 

****************************** 

L’exèrcit espanyol ha entrat al petit poble de Unuaia, a Pamplona, a pas de marxa i de l’himne espanyol. Un dels soldats ha inspirat l’emoció pel nas, ha esternudat i ha caigut del tanc. L’únic habitant del poble, la senyora Itxasso Unaia, de 98 anys, ha acomiadat l’exèrcit al crit de “Jesús!”.

 

****************************** 

“Em sento orgullós de ser espanyol”, ha declarat el ministre de sanitat salvador Illa. “Mentre que a Alemanya només donen 5.000 euros a cada autònom i a Bèlgica 1.400 euros extra a cada sanitari, nosaltres hem donat 15 milions a Antena3 i a Tele5 per al seguiment privat de la crisi.” Prou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s