JORNADA DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT 10/7/2023

Jornada: L’EXPERIÈNCIA COMPARTIDA DE LA LITERATURA. Estratègies i materials per treballar-la a l’ESO i Batxillerat (literatura juvenil, perspectiva de gènere, creació literària, lectura a l’aula, biblioteques)

Descripció: Espai formatiu i de debat presencial per a professors de literatura catalana d’ESO i Batxillerat, amb la voluntat d’oferir eines, recursos i reflexions relacionades amb l’ensenyament de la literatura als centres educatius, així com fomentar l’intercanvi d’experiències personals que permetin enriquir les pràctiques concretes de l’aula.

Es tracta d’una activitat reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat. Per obtenir el certificat, caldrà signar els fulls de control d’assistència i omplir un qüestionari de valoració de la Jornada.

Qui l’organitza: Col·lectiu Pere Quart.

Qui hi col·labora: Departament d’Educació, Consell Comarcal del Vallès Occidental, Institut Escola Industrial de Sabadell.

Inscripcions: Places exhaurides

Data: 10 de juliol.

Horari: 8.30 – 20.30 h.

Certificació: 10 hores.

Lloc de realització: Institut Escola Industrial de Sabadell.

A qui va adreçat: Professorat de secundària i batxillerat.

Preu: 25€. Un cop omplert el qüestionari, rebreu un correu amb les instruccions de pagament. No es podrà validar la inscripció fins que no s’hagi realitzat el pagament.

Esmorzar inclòs

 

Deixa un comentari